Informationsmöte söndag 21:a april kl. 19.00 i Sventorps Bygdegård

Bakgrund

Under 2013 kommer Skövde stadsnät att dra en fiberkabel mellan Hallebacka och Suntorps kapell. I och med detta så får boende i Östra Sventorp chansen att bygga ett eget fibernätverk som ansluts till Skövde stadsnät. Skövde stadsnät är ett så kallat “öppet nätverk” som erbjuder de anslutna bla internet, telefoni och tv från en rad olika leverantörer.

Informationsmötet

Efter ett informationsmöte den 27e mars där Skövde kommun informerade om ovanstående möjlighet så bildades en arbetsgrupp av boende i Östra Sventorp. Arbetsgruppen har nu som första uppgift avgränsat området för projektet och bjuder in dig och alla andra som bor i området till ett första informationsmöte. På mötet kommer arbetsgruppen att berätta mer om projektet, varför man vill ha fiber och hur vi gemensamt ser till att detta blir verklighet.

För att projektet skall bli lyckat så krävs att så många hushåll som möjligt är med. Ju fler, desto lägre kostnad per hushåll och fler som kan delta i arbetet. Om ett hushåll inte  går med nu så finns inga garantier för att man kan ansluta sig senare, men om det är möjligt så kommer kostnaden att vara avsevärt högre.

Intresseanmälan

På mötet så kommer du att kunna göra en intresseanmälan. Du kan redan nu göra en
intressenamälan genom att skicka ett e-mail till fiber@sventorp.net med ditt namn, telefonnummer, fullständig adress, e-post och om du föredrar att bli kontaktad via sms eller e-post.

Projektet kommer att ha en hemsida på http://sventorp.net som kommer att
uppdateras löpande med aktuell information om projektet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s