Avbrott onsdag 28 augusti

På onsdag 28:e augusti kommer service av nätet behöva utföras. Det innebär att avbrott kommer ske. Arbetet är planerat till onsdag och torsdag. För de allra flesta kommer troligen nätet att vara igång igen vid lunchtid på onsdag och att alla har tillbaka funktionen under dagen.
Om komplikationer inträffar måste vi förvarna redan nu om att torsdagen kan komma att behöva nyttjas. De som i så fall råkar ut för detta kommer nätet ligga nere även under natten.

Arbetet kan delas in i olika delar.
1. Först klipps alla fiber i skåpet och då kapas även inkommande fiber till noden.

2. Därefter prioriteras att svetsa de två inkommande fiber till noden. När dessa är uppe får de flesta tillbaka funktionen.

3. Anslutningar anslutna till skåp 13, Stockerhult och öster ut. Dessa måste svetsas om en och en och beräknas kunna hinnas med under onsdagen. (Stockerhult, Abrahamsryd, Brobacken, Kavelbron, östra delen av Kungsryd)

Arbetet måste utföras för att långsiktigt säkerställa nätets driftsäkerhet. Föreningen beklagar naturligtvis de olägenheter medlemmar/delägare och deras hyresgäster kommer uppleva till följd av detta.

Om din utrustning inte kopplar upp som den skall så börja med att starta om konvertern. (Dra ur elsladden under 10 sekunder.)

Styrelsen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s