Frågor och svar

Här under Frågor och svar så har vi samlat information om fiber och dess användningsområden i allmänhet och om vårt eget fibernätverk i synnerhet.

Under Alternativ till fiberuppkoppling finner du information om de alternativ som finns till fiberuppkoppling, liksom argument för och emot dessa alternativ om man jämför med uppkoppling med fiber. Det ger kanske lite ökad insikt i vad dessa alternativ klarar att leverera och lite tankar kring framtidssäker teknik.

Vad innebär fiber? innehåller information om vad en fiberuppkoppling innebär för dig som användare. Argument för varför just du har nytta av en fiberuppkoppling och vad vinningen är. Även om du inte har dator, tittar bara lite på tv men har fast telefon så finns det faktiskt fortfarande argument till varför det är klokt att skaffa fiberanslutning.

Ansluta fastighet till fiber innehåller information om vad som gäller för fiberanslutning till Östra Sventorps fibernät.

Om det är något du undrar över och som du inte tycker att du får svar på här kan du ta kontakt med arbetsgruppen så försöker de hjälpa dig att få svar på din fråga. Du når dem genom att maila fiber@sventorp.net.

1 tanke på “Frågor och svar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s