Uppdatering efter grävarbete som påverkat föreningens anslutningar, 8/3-22

Idag har slangar åtgärdats och de fiber som var avgrävda ominstallerats mellan skåp och hus. En anslutning av de som påverkats av kabeln med 96 fiber har åtgärdats. Vi känner till två anslutningar till samt en hyresgäst.

Vad gäller hyresgäster med problem måste föreningen få kännedom om vilken lägenhet för att kunna stötta just denna till att få tillbaka sina tjänster. Alternativet är att hyresgästen felanmäler till sin operatör som då skickar ärendet vidare. I just detta fall så tar det längre tid men det är fullt möjligt att göra så. (Normalt sett är det alltid till sin tjänsteoperatör man skall anmäla fel, men att informera föreningen. Föreningen kan då se om det är ett större fel för att snabba upp processen.)

Imorgon kommer arbetet fortsätt med att laga nätet för de anslutningar som inte fungerar och vi känner till.

Vi kommer så snart som möjligt behöva byta ut fiberkabeln mellan noden och först skåpet. Ev. kommer detta ske i nästa vecka. Detta kommer ta en till två dagar. Mer info kommer så snart vi bestämt dag.

Fortfarande i detta fall, har du ingen anslutning vill vi att du anmäler det omgående till föreningen. (fiber@sventorp.net) Detta för att snabba på åtgärdande.

Styrelsen för Östra Sventorp Fiber Ekonomisk Förening

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s